Anežka Cajthamlová zvítězila v neděli 2. června na dvorcích TK Nýřany na oblastním přeboru v kategorii minitenis, když ve finále porazila svého spoluhráče a parťáka z družstva Matyáše Blaščíka. Obrovským úspěchem je i první místo ve čtyhře další spoluhráčky Anežky a Matyáše - Míši Brandtové. Všem Gratulujeme!


Oblastního přeboru se zúčastnilo celkem osm našich minitenistů. Kromě Anežky, Matyáše a Míši startovali ještě Anežka Knorová, Zoe Mihaliková, Linda Šťastná, Tobiáš Blaščík a Vašík Navrátil. Anežce Knorové uteklo semifinále o jediný vyhraný zápas, když ve čtvrtfinále nestačila v krásném zápase na Valentýnu Přikrylovou. Ve stejné části pavouka skončila i Míša Brandtová, která musela bojovat už ve čtvrtfinále s pozdější vítězkou Anežkou Cajthamlovou. 

V semifinále se utkal Matyáš s Valentýnou a po výsledku 10:5, 10:6 postoupil do finále. Anežka Cajthamlová porazila v semifinále také hladce Marka Švejnocha z LTC Domažlice - 10:4, 10:4. Ozdobou celého turnaje bylo finálové utkání, kde Matyáš vyhrál první set a ve druhém vedl už 9:2. Pak ale Anežka dokázala otočit  druhý set a ve třetím setu zvítězila také o jediný míček a po výsledku 9:10, 10:9 a 10:9 se raduje z titulu oblastní přebornice v kategorii minitenis.

Všem děkujeme za reprezentaci přejeme mnoho dalších úspěchů a hlavně radosti z tenisu!