O víkendu 19. – 20. září 2020 se odehrálo Mistrovství České republiky v babytenise v Rakovníku - Beník Řehoř a Honzík Drábek slaví úspěch
 
Do turnaje se kvalifikalo 32 hráčů, kteří se rozdělili do osmi skupin po čtyřech. Z našeho družstva jsme v chlapecké soutěži měli dva zástupce, Jan Drábek (Johnny) a Benjamín Řehoř.
 
V sobotu byly na programu zápasy ve skupinách.
První utkání nevyšlo Johnnymu podle představ, ale hned v druhém utkání ukázal bojovného ducha a nasměroval své tažení do postupových míst. I ve třetím utkání nezaváhal a zajistil si postup z druhého místa ve skupině do nedělní soutěže.
 
Beník začal své první utkání opatrněji, ale v průběhu se začínal dostávat do tempa a stále zlepšující se hrou dosáhl na vítězství. I v druhém utkání nezaváhal a herní kvalita byla stále lepší. Do posledního zápasu Beník postupoval již s jistou účastí v hlavní skupině, ale hrálo se o pozice postupu. Beník v těžkém zápasu obstál a postupoval tedy z prvního místa ve skupině.
 
Nedělní první zápas v pavouku bohužel ani jeden z kluků nezvládl, a i když výsledek byl nepříznivý, tak ani jeden z kluků se rozhodně za svůj výkon nemusí stydět. Oba předváděli parádní tenis. Prohrou bohužel nepostupovali mezi prvních osm, ale turnaj pro ně tímto nekončil, neb je čekaly zápasy o 9. místo.
 
Johnny po urputné bitvě, kde se skóre přelévalo z jedné strany na druhou, s Tomanem z I.ČLTK zvítězil 6:4!!
Beník narazil na Gerišera, který hostuje v TK AGROFERT Prostějov. Beník předvedl bezchybný výkon a vyhrál 6:1!
 
Oběma moc gratulujeme ke skvělému umístění!
 
Výsledky zde