Na tenisových kurtech Tempo Praha se opět konal turnaj mladších žákyň s naší účastí

 

Na turnaj vyjely hráčky Eliška Cajthamlová (2.nasazená), Sofie Kaslová a Kačka Fořtová. Kačka bohužel měla smůlu na los a již v prvním kole vyfasovala pozdější vítězku Adélu Sixtovou. Svedla s ní vyrovnanou partii, když o prvním setu rozhodoval až tiebreak, ale z vítězství se nakonec radovala soupeřka.
Sofinka zvládla úvodní i druhé kolo a probojovala se do semifinále. Tam ji čekala přemožitelka Kačky. Sofinka bojovala jako lvice, aby pomstila svoji kamarádku a probila se tak do finálové části turnaje. Obě hráčky předvedly parádní tenis, který zvedal fandící diváky z laviček. Bohužel po velmi těsné prohře 7:5, 6:4 se Sofinka do finále neprobojovala.
Eliška jako druhá nasazená měla lehčí los a ve spolupráci s kvalitní hrou se po cestě do finále moc nezapotila. Tam ji čekala Adéla Sixtová. Eliška měla perfektní nástup, když se na úvod ujala vedení 4:1, pak ale přišly nevynucené chyby, soupeřka ožila a po prohraném tiebreaku v prvním setu už neměla Eliška energii na zvrat. 
Ve čtyřhře se holkám nepodařilo projít přes první kolo, Eliška s Klárkou Těšínskou byly nasazené jako pár číslo jedna, ale velmi těsně prohrály s přemožitelkami Sofinky a Kačky.
 
Gratulujeme!
 
Výsledky zde