Naši nejmenší tenisté letos obhájili první místo v soutěži družstev v západočeské oblasti. Na celorepublikovém finále, Memoriálu Zdeňka Kocmana, obsadili tentokrát šesté místo. Náš klub i oblastní tenisový svaz reprezentovali Jára Haišman, Natálka Bínová (host z TK Slavia Plzeň), Tobík Trejbal, Lola Řehořová, Daník Kudrnáč a Jiřík Veselý.

 

Již tradičně se MČR družstev v minitenise konalo 28. září na dvorcích TK Sparta Praha. Los prvního kola nám opět nepřál. Postavil se nám severočeský tenisový svaz, reprezentovaný týmem LTK Liberec. Všichni naši hráči předvedli krásné výkony, ale stačilo to jen na celkovou porážku 2:6. O body se postarali Jára Haišman a Tobík Trejbal. Liberečtí na turnaji ukázali svou sílu a prohráli až ve finále s domácími tenisty.

Ve druhém kole, o 5. - 8. místo, se nám měl postavit jihočeský trenisový svaz, který však pro nemoc více hráčů vůbec nepřijel. Na závěr jsme se utkali o 5. místo opět se soupeřem z nejtěžších, TK Prostějov, který se poprvé v historii MČR nalosoval v hned prvním kole na Spartu. Ani napočtvrté za poslední roky se nám proti Prostějovu bodovat nepodařilo a obsadili jsme tak 6. místo.

Příslibem jsou však výkony teprve šestiletých hráčů Járy, Loly a Jiříka, kteří mají velkou šanci se na toto mistrovství probojovat i v příštím roce!

kompletní výsledky zde

Děkujeme za reprezentaci a Gratulujeme!