Naše mladší žákyně si na západočeském Oblastím přeboru, konaném v polovině května na TK Slavii Plzeň, podmanily stupně vítězů 

 
Bronzové pozice ve dvouhře vybojovaly Nela Krystková a Maty Sovová. Nela nejprve bez ztráty gemu porazila dvě soupeřky a pak prošla do semifinále přes Naty Bínovou, kterou porazila ve třech setech. V semi nestačila na pozdější vítězku Anežku Cajthamlovou. Maty s přehledem došla do semifinále, kde podlehla Míše Brandtové, která ještě předtím vyřadila další klubovou spoluhráčku Elišku Fořtovou. Míša ve finále bojovala proti první nasazené Anežce Cajthamlové, ale nakonec zvítězila domácí hráčka a Míša Brandtová převzala stříbro.
Naše trio hráček (Míša Brandtová, Nela Krystková a Maty Sovová) si zajistily účast na MČR konaném 1. - 6. července v Mostě.
 
Ve čtyřhře brala bronz Máša Křížová hrající s Naty Bínovou. Stříbro vybojovaly Maty Sovová a Ella Řezáčová, které těsně zvládly vyrovnané souboje ve čtvrtfinále a semifinále. Finálová bitva byla dramatická až do konce a z těsného vítězství se nakonec radovala dvojice Míša Brandtová a Nela Krystková.
 
Gratulujeme!
 
Výsledky zde