Ve velmi nabité konkurenci a rekordní účasti třicetičtyř hráčů a hráček dokázali vybojovat Kristýnka Szabó krásné 2. místo a Maty Altschul 3. místo! Lenka Volrábová vybojovala taktéž v těžké konkurenci šestnácti účastníků krásné 2. místo na střední kurt

 
Do hlavního pavouka postoupili vítězové skupin Kristýnka Szabó, Maty Altschul, Patrik Kympergeg, Matyáš Braun a z druhých pozic Elenka Špindlerová, Adam Štěrba a Dominik Packan. Elenka bohužel hned narazila na pozdějšího vítěze Xavera Lechnýře. Adam skončil na raketě své kamarádky Kristýnky a Patrik prohrál s Klárou Hendrichovou, která v dalším kole porazila i Dominika. Oba naše hráče pomstila Kristýnka, která po vyřazení Adama a následně Matyho Brauna porazila v semifinále právě Kláru Hendrichovou. Ve finále Kristýnka vyzvala Xavera, jenž předtím vyřadil našeho Matyho Altschula a přiřadil mu tak bronz. I přes Kristýnky bojovnost z toho bylo nakonec krásné 2. místo. V celé Tour je průběžně Kristýnka na druhém místě a Maty Altschul na místě třetím.
 
Na střední kurt postoupili ze skupin Lenka Volrábová, Klárka Hupačová a Ondra Blecha. Do dalších kol se probojovala pouze Lenka, která v těžké konkurenci vybojovala parádní 2. místo. a stále je v čele průběžného pořadí celé Tour.
 
Gratulujeme!
 
Výsledky zde